Венцислав Ангелов, по прякор Венци Чикагото, е задържан за 24

...
Венцислав Ангелов, по прякор Венци Чикагото, е задържан за 24
Коментари Харесай

Задържаха мъжа, нападнал медик заради ваксина

Венцислав Ангелов, по прякор Венци Чикагото, е арестуван за 24 часа от полицията, научи NOVA. Поводът - нахлуване над персонален доктор в Ново село, Русенско, поради сложена ваксина. Предстои във вторник със случая да се занимава Прокуратурата, която да реши дали да повдигне обвиняване на мъжа и да удължи ли задържането му до 72 часа.

Припомняме, че видеото с нападението против медика се излъчваше онлайн в обществените мрежи. На него се вижда по какъв начин двама души влизат в кабинета на лекаря, стартират да го снимат, като му задават въпроси. В наличието на здравната сестра се стига до физическа експанзия, съпроводена от непрекъсната  вербална офанзива. Твърдят, че повода е сложена ваксина на трето лице.
Бой при персонален доктор поради сложена ваксина в Русенско (ВИДЕО)
Венцислав Ангелов, прочут като Венци Чикагото, се сби с персонален доктор в Ново село, Русенско. От видео, излъчено онлайн във Фейсбук ст...
Прочети повече
Българският лекарски съюз сезира Прокуратурата като упорства за незабавни дейности от страна на способените органи поради упражнената вербална и физическа експанзия против доктор Ивайло Иванов в кабинета му в с. Ново село, Русенско.

Още от КРИМИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР