Венцислав Ангелов, известен с прякора си Чикагото е задържан в

...
Венцислав Ангелов, известен с прякора си Чикагото е задържан в
Коментари Харесай

Венцислав Ангелов - Чикагото е задържан в Германия

Венцислав Ангелов, прочут с прякора си Чикагото е арестуван в Германия, заяви Българска национална телевизия.

Той ще бъде екстрадиран в България, където би трябвало да излежи да лежи три години и половина дейно в пандиза. От прокуратурата са декларирали пред малкия екран, че сега се изготвя за превод европейската заповед за екстрадиция.

Венцислав Ангелов е упрекнат и приет за отговорен за присъединяване в подготвяне на интернационален канал за наркотрафик от Перу до Испания. Ангелов е бил 11 месеца в ареста по време на следствието, което се забавило поради молбите за правна помощ от няколко страни, след което съдът го е пуснал против по-лека мярка за неотклонение, а краят на делото го заварил на независимост и по този начин и не влезнал в пандиза.

В края на януари той употребява ефира на " Нова телевизия ", с цел да изиска от българските управляващи да изискат екстрадицията му от Испания. Той разясни, че от две години е във Валенсия, деен е във " Facebook ", даже е направил новинарски уебсайт, само че никой не го е търсил. От толкоз време управляващите са оповестили, че го търсят с европейска заповед за арест.

Венцислав Ангелов е един от множеството от 500-те наказани българи, които са в неопределеност и не могат да изтърпят наказванията си. След случая в Нови Искър, при който се оказа, че главният обвинен не е бил открит осем години, с цел да бъде вкаран в пандиза, основният прокурор Сотир Цацаров разпореди инспекция в прокуратурите в страната за срочността и успеваемостта на ограниченията и дейностите по привеждане в осъществяване на присъди, по които не са арестувани наказани лица.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР