Венецуелският президент Николас Мадуро заяви, че Венецуела ще затвори границата

...
Венецуелският президент Николас Мадуро заяви, че Венецуела ще затвори границата
Коментари Харесай

Мадуро затвори границата с Бразилия до второ нареждане

Венецуелският президент Николас Мадуро съобщи, че Венецуела ще затвори границата си с Бразилия в четвъртък " до второ разпореждане ". Решението идва на фона на напрегнатите взаимоотношения с опозиционния водач Хуайн Гуайдо за допускането на филантропични помощи да доближат страната.

 © БГНЕС
Мадуро подреди границата с Бразилия да бъде " изцяло и безусловно " затворена от 20 ч. локално време " до второ разпореждане " след срещата му с военното командване.

По-рано венецуелските военни обявиха, че не разрешават на плавателни съдове да напущат пристанищата на страната до неделя, в отговор на опитите на опозицията за импорт на американска помощ.

" Заминаването на плавателни съдове от всички пристанища ще бъде прекратено " от съображения за сигурност, се споделя във военно разпореждане.
 Опозицията във Венецуела управлява посолството на страната в Коста Рика Опозицията във Венецуела управлява посолството на страната в Коста Рика
Представителка на венецуелската съпротива е открила надзор над посолството на Венецуела в Коста Рика. Мария Фария бе назначена за дипломат в центра...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР