Венера напуска позицията си в Риби и влиза в знака

...
Венера напуска позицията си в Риби и влиза в знака
Коментари Харесай

Звездите предупреждават: Очаква ни не огън, а пожар!

Венера напуща позицията си в Риби и влиза в знака на импулсивния Овен. Влизайки в зоната на въздействие на забързания и съдбоносен Овен, Венера ще разпали сериозен огън. Опитайте да се погрижите за себе си и да бъдете по-сдържани, тъй като от 7 февруари до 5 март мнозина ще бъдат обзети от мощни страсти, написа Една.бг.

В негативно проявяване това могат да бъдат огнища на вилнееща ревнивост, упреци, искания, негодувания, напън върху колегата и жадност да превъзходство. Астролозите предвиждат сложни времена както за връзките, по този начин и за духовната сфера. За мнозина преносът на Венера през зодия Овен може да бъде същинско тестване за силата им. Ако цените връзките си и вътрешната си естетика - пробвайте се да контролирате страстите и да не довеждате обстановката до прекаленост.

Но има и добра вест: Венера ще даде цялостна изясненост по тези въпроси, които бяха неразбираеми и неразрешими досега. Ако в предишното сте имали подозрения по отношение на обстановка или човек, в този момент всичко ще ви стане кристално ясно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР