Венелин Петков е решил да моли бившата си жена Николета

...
Венелин Петков е решил да моли бившата си жена Николета
Коментари Харесай

Няма прошка за Венелин Петков

Венелин Петков е решил да моли някогашната си жена Николета Маданска за амнистия. След като изкарал отминалите празници самичък като куче, той осъзнал какво е изгубил и изискал още един късмет от спортната журналистка. Тя обаче го отрязала. Чаровната русокоска не вярвала, че бащата на синовете й може да се промени. Връзката им и различен път е била поставяна пред тествания, само че поради децата се търпели. Този път обаче нямало връщане обратно. 

От известно време Николета не желала дори да чува за Венелин и сприхавия му темперамент. Налагало се да поддържат връзка поради дребните Йоан и Михаил, само че водещата гледала да лимитира контактите си с Петков. Откакто заживяла при родителите си в Лозен, тя се чувствала доста по-спокойна и уверена. Майка й пособия за децата, а и фамилната къща била задоволително огромна, с цел да побере всички.

Освен в персоналния живот, бившият шеф на bTV новините има и проблеми в професионалната област. След като бе отхвърлен от директорския пост в медията, той стартира работа като даскал в частно школо. Венелин преподава " Глобални вероятности " напълно на британски език. Учениците му са деца от първи до пети клас. Дейността му била лека и приятна, само че заплатата не успявала да покрива всички разноски, които имал до оня миг. Наложило се внезапно да свие бюджета си и това породило още спорове с Николета.

Петков бе уволнен от bTV в края на 2020 г. Оттогава станал още по-сприхав и Маданска все по-трудно го издържала. Тя едвам се оправяла с две подбудени деца на възраст под 2 години, а Венелин не й оказвал нужната поддръжка. Изморена от непрекъснатите искания на мъжа си, русокоската взела решението да си събере багажа и да се изнесе при родителите си в Лозен.

Спортната журналистка още не е решила дали да се върне на работа в малкия екран, откакто майчинството й свърши. Напоследък тя от ден на ден се увлича по готвенето и не крие, че мечтае някой ден да го трансформира от занимание в специалност. Водещата от много време желае да отвори сладкарница, където да предлага домашни торти. Сладките изкушения са мощната й страна, даже персонално подготвя кейковете за празниците на синовете си, написа HotArena.

" Много обичам да върша сладкиши. Това е мое занимание от години, а фантазията ми преди малкия екран беше да имам лична сладкарница. Може и в бъдеще да се реализира, кой знае... Тортите за месечинките на децата подготвям с необикновен сантимент. Старая се всякога да са различни  – чийзкейк с бял шоколад и малини, морковена с ананас, чийзкейк с лайм, брауни с горски плодове, кейк с тахан и банани, медена с праскови и маскарпоне. Голяма част от рецептите са от обичаната ми книга ", разказала е Николета. След раздялата с Венелин тя наблегнала на готвенето, с цел да разпуска напрежението, и по този начин още повече усъвършенствала кулинарните си умения.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР