Велко Търново получи специална награда за успешно популяризиране на туризма

...
Велко Търново получи специална награда за успешно популяризиране на туризма
Коментари Харесай

Велико Търново с награда за успешно популяризиране на туризма

Велко Търново получи специфична премия за сполучливо разпространение на туризма на Международната туристическа борса ВАКАНЦИЯ СПА ЕКСПО 2018. Призът се дава годишно в границите на ревюто от профилираното списание „ Туризъм и отдих “. Наградата бе връчена на шефа на Общинската туристическа организация Борислав Йорданов на публична церемоня от доц.д-р Соня Алексиева.  nagrada1

„ Това е самопризнание за нашите старания да разпространяваме и наложим Велико Търново като най-хубавата целогодишна дестинация за културен туризъм в България “, акцентира Борислав Йорданов при приемане на премията и предложения присъстващите на церемонията на 15-та Международна туристическа борса „ Културен туризъм “, която ще се организира в остарялата столица от 19до 21 април т.г.

На ВАКАНЦИЯ СПА ЕКСПО 2018 в столицата Общинката туристическа организация „ Царевград Търнов “ показва болярския град на щанд от 35 кв.м., атрактивно съчетаващ културно-историческите забележителности и новите туристически направления и атракции в града и покрайнините му.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР