Великотърновският депутат от БСП за България“ Явор Божанков е ,

...
Великотърновският депутат от БСП за България“ Явор Божанков е ,
Коментари Харесай

Заплашеният с пистолет на АМ Хемус депутат: Не можех да повярвам, че това се случва

Великотърновският народен представител от „ Българска социалистическа партия за България “ Явор Божанков е, марка „ Берета “ от двама мъже на автомагистрала „ Хемус “, Агресивните мъже са арестувани от Министерство на вътрешните работи.  Инцидентът е станал през вчерашния ден.

Към 14:20 ч. на телефон 112 Божанков е подал сигнал за него. Автомобилът с двамата нападателни мъже е спрян в региона на 57-мия километър. Явор Божанков е изпреварвал, когато зад него се е доближила кола, която пресвятквала с фарове.

„ Помислих, че е кола със специфичен режим, напуснах лявата лента и автомобилът се изравни с мен. Тогава видях, че е частна кола, а индивидът до водача извади револвер и го насочи към мен. Не можех да допускам, че това се случва ”, описа самият народен представител.

„ Виждате какво се случва в страната на всички! Колко нападателни са станали хората “, разяснява още националният фаворит и добави: „ Въпросът е, че се вади бойно оръжие при най-малкия мотив, в тази ситуация – единствено поради това, че се прибрах по-мудно в лентата. “

Божанков е карал под рестриктивните мерки на скоростта в този сектор – 130 км/ч. Двамата мъже са от Левски, арестувани са за 24 часа. Иззет е и револверът, марка „ Берета “, законно притежаван от единия мъж.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР