Великолепната петорка в четвърти сезон на Hell’s Kitchen България трябваше

...
Великолепната петорка в четвърти сезон на Hell’s Kitchen България трябваше
Коментари Харесай

Готвене с алкохол в Hell’s Kitchen България

Великолепната петорка в четвърти сезон на Hell’s Kitchen България трябваше да комбинира високия градус с висшата кулинария, употребявайки огромен набор от техники. Отличното показване на Николай денем „ погъделичка “ егото му, само че свръхголямото му самочувствие не беше в негова изгода по време на вечерята.

Петък 13-и е пагубен ден, само че и празник на майстора, а началник Ангелов беше подготвил за Черните шефс задача с нараснало наличие на алкохол. Валентина и Николай бяха отличниците на тима, само че Николай сграбчи премията с петте техники на подготвяне на основния акцент в чинията му - алкохолът.

На вечерята Черните направиха два несполучливи опита за амюз буш, с което сложиха неприятното начало на резервацията. Аматьорските неточности на Николай и неприемливите издънки на Елена в кухнята извадиха началник Ангелов отвън равновесие, при което Елена беше осъдена в салона, а Николай облече оранжевата престилка. Накрая Черните съумяха да се отсрамят и да завършат вечерната резервация.

Дали Елена ще съблюдава обещанието си да се стегне? Ще стартират ли участниците да играят непочтено за огромната премия? Кой ще си тръгне от кухнята на Черните? - разберете в идващия епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria събота вечер в 20:00 часа по NOVA.

Актуални вести ще откриете на уеб страницата на, на, както и на.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР