Великолепната майка на милиардера Илън Мъск за пореден път прикова

...
Великолепната майка на милиардера Илън Мъск за пореден път прикова
Коментари Харесай

Все така зашеметяваща и магнетична: Мей Мъск на 74 прикова погледите със снимки по бански

Великолепната майка на милиардера Илън Мъск за следващ път прикова погледите към себе си, доказвайки, че годините не пречат на хубостта.

74-годишната Мей не стопира да бъде център на мейдийното внимание поради удивителния си сексапил и магнетизъм, които излъчва.

Този път тя още веднъж развълнува феновете си, като стана най-възрастният модел, появявал се на корица на Sports Illustrated, чийто нов брой излезе през днешния ден, на 19 май.

Мей, която с изключение на модел от 50 години, е и диетолог, показва съвършени форми за възрастта си, позирайки в оранжево-бежов бански костюм.

"Не съм си представяла, че мога да бъда модел на бански за Sports Illustrated на тези години, хората несъмнено щяха да ме тикнат в лудница в случай че бях дръзнала да кажа, че ще застана пред обектива ", споделя през смях Мъск във видео, оповестено от списанието. "И в този момент, ето ме ", усмихва се тя.



"Много съм разчувствана да кажа на хората, че дамите и на 70 години са прелестни ", прибавя тя.

Снимките са направени в Белиз, а Мей сменя два костюма - на Bahia Maria с 3D флорални елементи и двуцветен костюм на Maygel Coronel, както и тоалет с изрязан контур с едно рамо.

Мей има три деца - основния изпълнителен шеф на "Tesla " Илон Мъск, ресторантьора Кимбал Мъск и режисьорката Тоска Мъск. Дъщеря ѝ я приветства за изявата и показа пред изданието, че се гордее с майка си, която с изключение на, че има две докторски степени, е най-безстрашната жена на планетата.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР