Великобритания започва подготовка на предсрочни парламентарни избори през ноемвриЕкипът на

...
Великобритания започва подготовка на предсрочни парламентарни избори през ноемвриЕкипът на
Коментари Харесай

Великобритания започва подготовка на предсрочни парламентарни избори през ноември

Великобритания стартира подготовка на предварителни парламентарни избори през ноември
Екипът на английския министър председател Тереза Мей стартира подготовка за осъществяване на предварителни парламентарни избори през ноември, заяви вестник "Съндей Тайм", цитирайки двама от нейните близки сътрудници. Целта на изборите е приемането на поддръжка на позицията на Мей по Брекзит и запазването на премиерския й стол.

Както написа вестникът, тласък за такова решение бе неофициалната среща на върха в Залцбург. Целта на предварителните избори е да притегли публичната поддръжка за новия проект за деяние по Брекзит, добавя изданието.

Вестникът написа също, че обкръжението на Мей е решило да понижи вътрешната съпротива против министър-председателя до хипотетичните избори. Според обявата, един от доближените й министри е декларирал, че Мей евентуално ще подаде оставка през лятото на 2019, в случай че членовете на кабинета не се опитат да я сменят в този момент.

Англия ще напусне Европейски Съюз на 29 март 2019 година Преговорите за изискванията на евакуиране на Англия от Европейски Съюз не престават от лятото на предходната година и към момента не са довели до забележителен прогрес. Наскоро в английските медии се появиха подозрения, че резултатът от договарянията може да бъде неналичието на съглашение. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР