Великобритания ще въведе нови правила, с които ще забрани влизането

...
Великобритания ще въведе нови правила, с които ще забрани влизането
Коментари Харесай

Великобритания няма да пуска в страната европейци, лежали в затвора над година

Великобритания ще вкара нови правила, с които ще забрани влизането на нейна територия на престъпно проявени жители на Европейски Съюз с присъди над една година затвор, предадоха международните организации, представени от Българска телеграфна агенция.

Новите правила ще влязат в действие от 1 януари, когато се приключва свободното придвижване на хора заради окончателното излизане на Англия от Европейски Съюз след приключването на 31 декември на преходния интервал. Британското държавно управление заяви през днешния ден, че смяната в разпоредбите дава отговор на желанието му да вкара след Брекзит по-строга и по-справедлива миграционна система, при която европейските жители ще са подложени на същия режим като жителите на страни отвън Европейски Съюз.

"Твърде дълго разпоредбите на Европейски Съюз ни задължаваха да позволяваме до улиците си рискови задгранични нарушители, които злоупотребяват с нашите полезности и заплашват нашия метод на живот ", съобщи вътрешната министърка Прити Пател.

"Великобритания ще стане по-безопасна с помощта на по-строгия и по-справедлив граничен надзор, при който всички задгранични жители ще се подлагат на едни и същи правила във връзка с престъпността без значение от поданството им ", добави тя.



Новият закон не се отнася до към този момент открили се във Англия непознати жители, получили позволение за престояване. В някои случаи може да се откаже влизане в страната и на лица с присъди под една година затвор или закононарушители без присъди с отнемане от независимост.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР