Великобритания ще търгува с Европейския съюз при същите условия като

...
Великобритания ще търгува с Европейския съюз при същите условия като
Коментари Харесай

Джонсън: Великобритания ще търгува с ЕС при същите условия като Австралия

Англия ще търгува с Европейския съюз при същите условия като Австралия, в случай че не бъде реализирано съглашение, сподели английският министър председател Борис Джонсън, представен от Ройтерс.

Той съобщи това в телефонен диалог с немската канцлерка Ангела Меркел, чиято страна е ротационен ръководител на Съвета на Европейски Съюз до края на годината, когато изтича срокът за подписване на договорка.

" Що се отнася до бъдещите връзки, министър председателят акцентира уговорката на Обединеното кралство да работи крепко за реализиране на бързо съглашение чрез натоварен преговорен развой ", сподели говорителка на " Даунинг стрийт " 10.

Джонсън " също така означи, че Обединеното кралство би трябвало да бъде също толкоз готово да излезе от преходния интервал при условия, с които се употребява Австралия, в случай че най-после не бъде " подписана договорка, добави тя.

Австралия няма всеобхватно комерсиално съглашение с Европейския съюз. Двустранната търговия значително се управлява от разпоредбите на Световната комерсиална организация, макар че има съответни спогодби за избрани артикули, отбелязва Ройтерс.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР