Великобритания ще проведе догодина обществено разследване на действията на правителството

...
Великобритания ще проведе догодина обществено разследване на действията на правителството
Коментари Харесай

Разследват правителството как се е справило с COVID-кризата

Великобритания ще организира следващата година публично следствие на дейностите на държавното управление за справяне с пандемията от ковид, сподели през днешния ден министър-председателят Борис Джонсън, представен от Ройтерс.

" По този метод дейностите на страната ще бъдат сложени под микроскоп ", съобщи Джонсън пред Народното събрание. Разследването ще бъде подкрепено по законодателен път, което ще му даде обилни пълномощия, сподели той. По-рано Джонсън се съгласи да бъде извършено следствие, само че се противопоставяше на натиска на опозиционните партии то да стартира, до момента в който държавно управление към момента се оправя с рецесията, като настояваше, че е по-важно напъните да бъдат съсредоточени върху тази активност и върху последващия проект за възобновяване.

Сега министър председателят съобщи, че следствието би трябвало да стартира напролет на 2022 година, откакто обстановката се успокои, тъй че да се избегне отклонение на запаси от напъните за справяне с рецесията. Той предизвести за заплаха от възобновление на вируса. Англия е измежду най-тежко засегнатите в света, като там от началото на пандемията са регистрирани 4,4 милиона инфекции, както и 127 000 умряли.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР