Великобритания ще предприеме мерки за гарантиране на безопасността на депутатите

...
Великобритания ще предприеме мерки за гарантиране на безопасността на депутатите
Коментари Харесай

Великобритания въвежда нови мерки за сигурността за депутатите

Англия ще предприеме ограничения за гарантиране на сигурността на депутатите след, съобщи министърът на вътрешните работи на Обединеното кралство Прити Пател пред Sky News.

" В момента се подхващат ограничения ", сподели тя, без да прецизира за какви дейности става дума.
 Британски народен представител наръган с нож по време на среща с гласоподаватели Британски народен представител наръган с нож по време на среща с гласоподаватели
Дейвид Амес - депутатът от Консервативната партия във Англия, е бил намушкан с нож по време на среща с гласоподаватели в методисткат...

Пател съобщи, че е разискала въпроса с ръководителя на Народното събрание, полицията и службите за сигурност, " с цел да се увери, че ще бъдат взети всички ограничения за гарантиране на сигурността на депутатите ".

Министърът на вътрешните работи добави, че както и английският министър председател Борис Джонсън, през днешния ден е посетила Лий-он-Сий, където се е случила нещастието.

Депутатът, който представляваше Саутхенд Уест, Есекс, умря в петък от прободни рани след нахлуване в изборния си регион.

Според Sky News Еймс е бил атакуван в петък в методистката черква " Белфайърс " в Лий-он-Сий, когато мъж е влезнал в приемната на изборния регион и е намушкал депутата няколко пъти с нож. Полицията в Есекс заяви, че 25-годишен мъж е бил задържан по съмнение в убийството и сега е в ареста. По-късно полицията заяви, че нападението се третира като терористична офанзива, а следствието се води от чиновници за битка с тероризма.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР