Великобритания ще обяви задължителна карантина за пристигащите, която ще се

...
Великобритания ще обяви задължителна карантина за пристигащите, която ще се
Коментари Харесай

Великобритания обявява задължителна карантина в хотели за пристигащите в страната

Англия ще разгласи наложителна карантина за идващите, която ще се кара в хотели, съобщи Ройтерс, като цитира информация на Ай Ти Ви.

По-рано министър председателят Борис Джонсън съобщи, че новите варианти на ковид постановат смяна на политиката.

" Хотелските вериги ни споделят, че чакат на следващия ден (вторник) държавното управление да разгласи наложителна карантина за идващите във Англия. Те към този момент се приготвят за следващи полемики ", заяви нощес малкия екран.

" Хората ще бъдат карантинирани за 10 дни при ограничения за сигурност, като храната им ще бъде снабдяване по стаите. Цената ще стартира от 1500 лири ", посочи редакторът от Ай Ти Ви Пол Бранд в Туитър. Той добави, че решението към момента не е подписано от министрите, само че съгласно държавни източници " различия има единствено за детайлностите ".
Полезна ли ви беше тази публикация? Ще се радваме, в случай че подкрепите електронното издание Mediapool.bg, с цел да може и отсега нататък да разчитате на самостоятелна, професионална и почтена осведомително - аналитична медия.
Абонирайте се за най-важните вести, разбори и мнения на събития от деня. Бюлетинът се изпраща до електронния Ви адрес всеки ден в 18:00 часа.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР