Великобритания се опита да успокои безпокойството, което поражда Брексит без

...
Великобритания се опита да успокои безпокойството, което поражда Брексит без
Коментари Харесай

Великобритания публикува планове за реагиране при Брексит без сделка

Великобритания се опита да успокои безпокойството, което поражда Брексит без договорка, като разгласява през днешния ден проекти за реагиране при непредвидени случаи, в това число за основаване на нова работа, която да оказва помощ на доставчиците на медицински артикули, съобщи Ройтерс.

Британският парламент, в който множеството депутати се пробват да предотвратят Брексит без договорка, изиска по-рано осъвременени данни за напъните на държавното управление за намаляване на неподходящите последствия, които се чака да аргументи излизането от Европейския съюз без съглашение.

Правителството разгласява осъвременен вид на тези проекти в документ, озаглавен "Доклад за готовността при липса на договорка ". Той включва стъпките, подхванати по значими въпроси като границите, правата на жителите, енергетиката, индустрията и Северна Ирландия.

"Във всеки миг държавното управление ще бъде искрено за бъдещите провокации, ще вижда и опциите ", сподели министър Майкъл Гоув, който дава отговор за приготовленията. "Правителството, фирмите и жителите могат да работят дружно, с цел да се приготвят за Брексит, и да гледат решително към бъдещето ", съобщи той.

Изтекли по-рано документи акцентираха опцията за цивилен безредици и дефицит на храни, гориво и медикаменти при Брекзит без договорка, макар че държавното управление тогава увери, че това са остарели към този момент сюжети за допустимо най-лошия случай.

В настоящия документ, който значително включва оповестени по-рано ограничения и препоръки към фирмите и потребителите, се приказва за основаването на нова работа, която да оказва помощ на доставчиците на медицински артикули да се приготвят за новата обстановка.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР