Великобритания регистрира днес най-големия си дневен прираст от нови случаи

...
Великобритания регистрира днес най-големия си дневен прираст от нови случаи
Коментари Харесай

Великобритания отчете най-много заразени с коронавирус от 19 февруари

Великобритания записва през днешния ден най-големия си дневен приръст от нови случаи на от 19 февруари насам. Правителствени данни сочат, че през изтеклото денонощие в кралството са били открити 11 007 нови инфекции, при 9055 ден по-рано, съобщи Ройтерс.

Днес се оповестява за 19 умряли с позитивен тест, изработен 28 дни по-рано, при девет през вчерашния ден. Това също е максимален дневен приръст от 11 май до момента. Общият брой на умрелите с диагноза COVID-19 по същия параметър възлиза на 127 945. По безспорен брой умряли в резултат на болестта Англия заема първо място в Европа. Но на човек от популацията обстановката в Италия и огромна част от Източна Европа в това отношение е по-тежка.
 Предложение: Напълно имунизираните британци да пътуват свободно Предложение: Напълно имунизираните британци да пътуват свободно
Правителството на Англия възнамерява да разреши на британците, които са получили две дози от коронавирусната ваксина, да пътуват до...

Разпространяването из Обединеното кралство на варианта " Делта ", изолиран първо в Индия, накара премиера Борис Джонсън да разгласи в понеделник, че отсрочва плануваното в началото за 21 юни облекчение на условието за съблюдаване на физическа отдалеченост. Предвижда се с 4 седмици до 19 юли. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР