Великобритания разработва планове за организирано временно спиране на тока за

...
Великобритания разработва планове за организирано временно спиране на тока за
Коментари Харесай

Във Великобритания има вероятност за режим на тока през януари

Великобритания създава проекти за проведено краткотрайно прекъсване на тока за промишлеността и семействата през зимата, когато студеното време може да съвпадне с възможен дефицит на газ, заяви организация Bloomberg.

Недостигът на електроенергиен потенциал може да доближи към една шеста от най-високото ползване, съгласно последния " допустим най-лош сюжет " на държавното управление. И нова може да се случи, даже откакто въглищните централи бъдат пуснати още веднъж в употреба, показва организацията, цитирайки източници, осведомени с проектите на държавното управление.

При тази вероятност, съчетана с температури под междинните и понижен импорт на електрическа енергия от Норвегия и Франция, Англия може да бъде изправена пред разновидността за четири дни през януари, когато може да се наложи да задейства незабавни ограничения за икономисване на газ.

Английската Централна банка предизвести предходната седмица, че Англия е на път към продължителна икономическа криза, защото невижданите цени на енергоносителите ще тласнат инфлацията към 13% на годишна база.
 Сумата за електрическа енергия, която скоро следва да заплащат, шокира британците
Сумата за електрическа енергия, която скоро следва да заплащат, шокира британците

Причина за това е и понижаване на доставките на съветски газ
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР