Великобритания никога няма да приеме Донецка, Луганска, Херсонска и Запорожка

...
Великобритания никога няма да приеме Донецка, Луганска, Херсонска и Запорожка
Коментари Харесай

Лиз Тръс: Путин не може да променя международните граници с груба сила

Англия в никакъв случай няма да одобри Донецка, Луганска, Херсонска и Запорожка област като " нещо друго с изключение на украинска територия ". Това съобщи английският министър председател Лиз Тръс, представена от " Ройтерс ".

Тя бе безапелационна, че съветският президент Владимир Путин нарушава интернационалното право.

" Не може да се разрешава на Путин да трансформира интернационалните граници, употребявайки груба мощ. Ние ще подсигуряваме, че той ще загуби тази противозаконна война " , акцентира Тръс.

Путин още веднъж работи в нарушаване на интернационалното право с очевидно неуважение на живота на украинския народ, който твърди, че съставлява, означи още тя.

По-рано тази седмица в диалог с украинския президент Володимир Зеленски Тръс увери, че Англия в никакъв случай няма да признае опитите на Русия да анексира украинска територия.
 Путин призна независимостта на Херсонска и Запорожска области
Путин призна независимостта на Херсонска и Запорожска области

Подготовка за анексията

" Обединеното кралство в никакъв случай няма да пренебрегне суверенната воля на тези хора и в никакъв случай няма да приемем Донецка, Луганска, Херсонска и Запорожка област като нещо друго с изключение на украинска територия ", акцентира Тръс и през днешния ден.

Очаква се по-късно през днешния ден над към 15% от Украйна - най-голямата анексия в Европа след тази на Адолф Хитлер.

в четирите окупирани региони на Украйна.

Киев, Съединени американски щати и страните от, че организирането на подобен " плебисцит " ще се трансформира в точка, от която няма да има връщане обратно , след което няма да са вероятни никакви договаряния за спокойно разрешаване на военния спор и връщане на страните на позициите им отпреди 24 февруари.

През 2014 година, след проведен тъкмо по подобен метод референдум, . Преди да нахлуе в Украйна на 24 февруари съветският президент - Донецк и Луганск.
 ISW: Русия се готви ускорено за анексия на окупираните територии
ISW: Русия се готви ускорено за анексия на окупираните територии

Агресорите укрепват позиции
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР