Великобритания гласува на предсрочни парламентарни избори. Вотът е ключов, защото

...
Великобритания гласува на предсрочни парламентарни избори. Вотът е ключов, защото
Коментари Харесай

От нашите пратеници: Според последните проучвания Борис Джонсън води с около 10%

Великобритания гласоподава на предварителни парламентарни избори. Вотът е основен, тъй като ще дефинира кой ще управлява страната и дали ръководещите сега консерватори ще могат да осъществят желанията си страната да напусне Европейски Съюз на 31 януари.

Изборният ден в страната протича умерено и наподобява неприятното време не е попречило на британците да отидат и да гласоподават. Според последните изследвания Борис Джонсън и неговата Консервативна партия водят с към 10%, само че дали това е в действителност по този начин, ще се разбере на следващия ден.

Пред " По света и у нас " жители споделиха, че през днешния ден са подкрепили партия, която по принцип не дава отговор на техните убеждения, само че пък има позиция за Брекзит, която дава отговор и на тяхната.
Борис Джонсън, министър председател на Англия: След три години и половина е време да дадем на страната чувство за сигурност. 150 милиарда паунда чакат да бъдат вложени тук, само че преди този момент е време да приключим с Брекзит на 31 януари и да продължим нататък. Представете си единствено какъв брой нови лечебни заведения ще можем да открием. Колко нови медицински сестри да назначим. Колко служители на реда. Имаме доста хрумвания за страната, само че първо би трябвало този въпрос да се позволи. Да завършваме с Брекзит и да стартираме отначало в прелестната си страна!Джереми Корбин, водач на Лейбъристката партия: Казват, че тези избори са най-важните в историята на страната ни и като претендент, аз самият го усещам, а съм се явявал към този момент 10 пъти. Нещата фактически са на живот и гибел. Правителство на Борис Джонсън - това ли желаеме? Такъв модел на ръководство ли? Защото до момента в който аз обикалях из страната, с цел да се срещам с хора, той стартира деня си, като се правеше на разносвач на мляко и го приключи прикрит в ледник. Е, ние не се крием в хладилници, с цел да не отговаряме на въпроси.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР