Великобритания е с най-лошо развиващата се икономика в света, в

...
Великобритания е с най-лошо развиващата се икономика в света, в
Коментари Харесай

Новини Лондон: Благодарим ти, Тереза! Великобритания на дъното по икономика!

Англия е с най-лошо разрастващата се стопанска система в света, сега. Растежът е едвам 0,2 %, на дъното на страните от Г-7 – групата на развити страни, показва през днешния ден Новини Лондон в коментар озаглавен " Благодарим ти, Тереза! Англия на дъното по стопанска система! ".

Канада е на върха с напредък от 0,9 %. Данни удостоверяват, че Острова продължава да се дъни по стопански индикатори, отбелязва изданието. Само година преди този момент, преди вота за „ Брекзит”, стопанската система летеше нагоре, побеждавайки Германия, Япония и Америка.

Сега, след Канада идват германците, японците, французите и американците. Икономиката на Кралството се държеше на равнище в първите месеци след допитването, само че по-късно стартира да се срутва, поради внезапните диалози на Тереза Мей с европейските водачи.

Според английския депутат-лейбърист Анджела Рейнър потреблението на застрашителен език от страна на министър-председателя Тереза Мей слага под риск опцията за реализиране на съглашение за Брекзит, написа The Guardian.

„ Англия се трансформира в страшилище, което е посмешището на Европа “, уточни опозиционерът, обвинявайки Тереза Мей, че е сложила под опасност опцията страната да контракти съглашение за Брекзит. „ Тя споделя, че неналичието на съглашение е по-добра от неприятно съглашение, само че неналичието на съглашение е неприятно съглашение “, съобщи Рейнър.

„ Да казваш, че ще си проклета и сложна жена още при започване на договарянията ще докара до неприятно съглашение, вместо да работим с сътрудниците из Европа. Тереза Мей ни накара за изглеждаме като чудовища в Европа. Ние сме посмешище “, добави тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР