Велико Търново, Заместник-кметът на Община Велико Търново Ганчо Карабаджаков откри

...
Велико Търново, Заместник-кметът на Община Велико Търново Ганчо Карабаджаков откри
Коментари Харесай

Велико Търново: Зам.-кметът Ганчо Карабаджаков откри традиционната кандидатстудентска борса в града

Велико Търново, Заместник-кметът на Община Велико Търново Ганчо Карабаджаков откри през днешния ден в Изложбени зали " Рафаел Михайлов " станалата обичайната кандидатстудентска борса. това оповестиха от Общината .
Той се обърна към участващите с приветствени думи и напомни голямата роля на Старата столица в запазване и насърчаване на българската нематериалност, просвета и обучение.
Заместник кмета акцентира, че това и сходни събития имат собствен значим принос в отстояване на статута на Велико Търново на влиятелен и влиятелен учебен и теоретичен център в България и в чужбина.
Господин Карабаджаков пожела сполучливо представяне на българските университети и увери присъстващите, че Велико Търново е измежду най-хубавите градове в страната, както за приемане на положително обучение, по този начин и за пускане на кариера.
В рамките на събитието българските университети обичайно показват своите претендент студентски стратегии, факултети, бакалавърски, магистърски стратегии, както и опциите за старт и израстване в кариерата.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР