Велико Търново. Временен светофар ще регулира трафика по улица Св.

...
Велико Търново. Временен светофар ще регулира трафика по улица Св.
Коментари Харесай

Велико Търново: Временен светофар ще регулира трафика по улица „Св. Климент Охридски“ от 4 април

Велико Търново. Временен светофар ще контролира трафика по улица „ Св. Климент Охридски “ във Велико Търново от на следващия ден – 4 април, оповестиха от пресцентъра на Общината . Съоръжението ще бъде инсталирано в сектора над манастирския комплекс „ Великата лавра “, където поради паднала подпорна стена и свлечена земна маса пропадна част от тротоара.
Движението в сектора от към 50 метра, където ще е краткотрайната светофарна уредба, ще се реализира в едната лента на улицата при оптималната позволена скорост от 30 километра в час. За сигурността на пешеходците ще бъде инсталиран проход.
Остава неизменен маршрутът на градските автобусни линии с номера 5, 50 и 110.
Временната организация на трафика ще бъде в действие както за интервала на планиране на укрепително-възстановителните действия, по този начин и по време на първия стадий от самите строителни работи. При нужда и по преценка на контролните органи придвижването може да бъде в допълнение ограничавано или спирано.
Улица " Св. Климент Охридски " е част от третокласния републикански път сред Велико Търново, Арбанаси и Горна Оряховица. След пропадането кметът Даниел Панов разпореди незабавно планиране, а през предходната седмица бяха осъществени геоложки сондажи. Край пропадналия тротоарен сектор са инсталирани твърди загради.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР