Велико Търново. В града ще се проведе изложението Family Days

...
Велико Търново. В града ще се проведе изложението Family Days
Коментари Харесай

Велико Търново: В града ще се проведе изложението Family Days Expo, посветено на Деня на християнското семейство

Велико Търново. В града ще се организира ревюто Family Days Expo, отдадено на Деня на християнското семейство. Това оповестиха от пресцентъра на Община Велико Търново . Инициативата Family Days Expo е проведена от Фондация „ Happy Mums “, в партньорство с Община Велико Търново и Агенция за образуване на събития Merian Events. Тя е първата по рода си в региона. Изложението е обществено насочено и има за цел да сплоти на едно място най-хубавите търговски, общински и нестопански организации на районно и национално равнище, които оферират артикули и услуги в поддръжка на родителите и техните деца.
Специализираното ревю е отдадено на идния празник 21 ноември – Ден на християнското семейство, и цели обучаване на младите родители, посредством даване на потребна информация и шерване на фамилните полезности по един по-забавен, неофициален и развлекателен метод, посредством проведени работилници, игри и надпревари, а водещ на събитието ще бъде Ники Априлов.
Амбициите на уредниците е да трансфорат Family Days Expo в годишно събитие, което да среща на едно място родителите от Централна Северна България с търговци, компании и организации, чиито артикули и услуги ще ги поддържат в новата им роля на родители.
Инициативата Family Days Expo ще се организира на 17 и 18 ноември 2018 година в Двореца на културата и спорта „ Васил Левски “ в град Велико Търново. Работното време на ревюто ще е от 11.00 часа до 18.00 часа на 17 ноември 2018 година и от 10.00 часа до 14.00 часа на 18 ноември 2018 година
Велико Търново е град, в който раждаемостта през последните години непрестанно се повишава, само че родителите от нашият район остават настрана от опцията да се допрян непосредствено до фирмите и организациите предлагащи качествени артикули и услуги за бременната жена, майката, бебето, детето и фамилията като цяло.
Чрез средствата, заплатени за присъединяване в ревюто, всеки участник декларира позицията си на обществено виновна компания, подкрепяща идеята „ За повече щастливи фамилии ", подпомагайки с изключение на активността на Фондация „ Happy Mums ” и активността на локалният офис на Фондация „ Искам бебе “ и Фондация „ Здрави майки, здрави бебета “, които работят в името на всички тези дами, майки и деца при които нещата не се случват подредено, резонно и несъмнено.
По време на ревюто участниците ще имат опция да показват и предложат на преференциална цена стоките и услугите, които оферират пред нови евентуални клиенти, както от нашият град и района, по този начин и от прилежащи градове на територията на централна северна България, а също по този начин и да вземат участие в томболите, като дават артикули, които оферират.
Търговската част ще съставлява щандове на водещи марки на артикули и услуги за бременни, майки, деца и фамилии, ситуирани на повърхност от 800 кв. м, на които посетителите ще имат опцията да тестват и закупят артикули или услуги непосредствено от производителите/вносителите или снабдители на услуги.
При проявен интерес от страна на търговци, компании и организации, искащи да се включат в ревюто Family Days Expo, до 09 ноември 2018 година те могат да пишат на имейл [email protected], или да се обадят на тел. 0988918176 – Тони Калушкова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР