Велико Търново. Съюзът на пивоварите в България ще подпомогне проекти

...
Велико Търново. Съюзът на пивоварите в България ще подпомогне проекти
Коментари Харесай

Велико Търново: Съюзът на пивоварите в България подпомага нови проекти на младежките центрове в общината

Велико Търново. Съюзът на пивоварите в България ще подкрепи планове по стратегия „ Устойчиви начинания и партньорство “, създадени от центровете за работа с деца и младежи на територията на община Велико Търново. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Програмата ще бъде осъществена в партньорство сред Община В. Търново, Дарителско съдружие „ Св. Иван Рилски “, Регионална дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “, Районно ръководство на полицията и организацията на производителите на питие. Колективите на центровете могат да подадат предложенията си до 25 май.
Четири плана ще бъдат утвърдени и ще получат финансова поддръжка, оповестиха по време на работна среща заместник-кметът на Велико Търново проф. Георги Камарашев, ръководителят на СПБ Ивана Радомирова и изпълнителният шеф на дарителско съдружие „ Св. Иван Рилски “ Благовеста Факирова. Планираните от младежките центрове начинания могат да бъдат свързани с разнообразни действия и събития – отбелязване на празници, спортни игри, викторини, надпревари и прочие По този метод самите деца и младежи също ще бъдат приобщени към организацията на прояви свързани със здравословния метод на живот, предварителна защита посредством спортни мероприятия, организация на свободното време, възобновление на остарели традиции и други, обясниха създателите на концепцията.
С финансовата поддръжка младежките центрове, които основат най-хубавите планове, ще могат да закупят материали или дребни спортни уреди, да обезпечават награди за разнообразни събития и други Резултатите ще бъдат оповестени на 20 юни, в границите на откриването на Лятната полицейска академия за деца и младежи.
Ивана Радомирова уточни, че в цяла България Велико Търново и обитаемоте места в общината са давани за образец с единомислието и отличното съдействие сред институции, органи на реда, бизнес и неправителствени организации по отношение на младежките политики. Детската полицейска академия, която към този момент няколко години притегля интереса на стотици деца и младежи, е образец за положителното партньорство. Резултат от него бе и първият по рода си в България Център за предварителна защита спорт, открит в село Балван в края на 2016 година.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР