Велико Търново. От днес работници на ОП Зелени системи“ започват

...
Велико Търново. От днес работници на ОП Зелени системи“ започват
Коментари Харесай

Велико Търново: Започва мащабно миене на всички основни улици в града

Велико Търново. От през днешния ден служащи на Оперативна програма „ Зелени системи “ стартират огромно миене на всички съществени улици на територията на града. Това оповестиха от пресцентъра на Община Велико Търново . Над 60 чиновници на предприятието завършват процеса по събиране и транспортиране на хранилище инертните материали, останали върху уличните платна след зимното опесъчаване срещу обледяване.
7 водоноски и 30 служащи от през днешния ден стартират миенето на улиците от най-високите елементи на града. Няколко групи стартират по едно и също време работа от „ Картала “, улиците към стадион „ Ивайло “ и в кварталите „ Бузлуджа “ и „ Колю Фичето “.
След измиването на тези региони миенето ще продължи в Зона “В “, централна градска част, кварталите „ Асенов “ и „ Чолаковци “.
В процеса на миене на улиците служащите на „ Зелени системи “ ще правят и профилактични инспекции на към този момент почистените от тях шахти за събиране на повърхностните води.
Графикът за миене на улиците е координиран с графикът на компаниите, на които е предоставено частичното поправяне на уличните настилки, върху които има нарушение целостта на настилките след края на зимният сезон.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР