Велико Търново. Общински съвет-Велико Търново проведе последното си заседание за

...
Велико Търново. Общински съвет-Велико Търново проведе последното си заседание за
Коментари Харесай

Кметът Даниел Панов към Общинския съвет: Добрите новини за Велико Търново преобладаваха, вярвам в това и занапред

Велико Търново. Общински съвет-Велико Търново организира последното си съвещание за мандат 2015-2019. Кметът на града Даниел Панов се обърна с благодарствени думи към целия състав на локалния парламент, към Председателския съвет, а също към кметовете и кметските наместници на обитаемоте места в общината и към общинската администрация. Това оповестиха от пресцентъра на Общината .
„ Добрите вести за Старата столица доминираха и имам вяра, че по този начин ще бъде и отсега нататък “, акцентира Даниел Панов. Той оцени като сполучлива взаимната работа през четирите години на мандата на локалния парламент и я уточни като образец за екипност.
„ Благодаря ви за това, че бяхме дружно, за решенията в интерес на старопрестолния град и общината, за стимулираните оферти, за градивната рецензия, за решаването на редица въпроси, проблеми и проблеми на хората. Наскоро чествахме 134-годишнината от Съединението. След три дни е 111-годишнината от Независимостта на България. Историята ни учи, че щом сме обединени, тогава сме мощни. Това са непреходните завещания на нашите предшественици. Каузата Велико Търново и общината да са с все по-добро настояще и бъдеще, да работим в името на великотърновци, на децата и младежите – това фактически ни сплоти “, обърна се към Даниел Панов към сътрудниците си от локалния парламент и локалната власт.
В края на съвещанието всеки общински консултант, кмет и кметски наместник получи специфична грамота. Връчиха ги кметът Даниел Панов и ръководителят на локалния парламент Венцислав Спирдонов. С грамоти бяха удостоени и Панов, и Спирдонов, и заместник-кметовете на Старата столица Снежана Данева-Иванова, проф. Георги Камарашев и Ганчо Карабаджаков.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР