Велико Търново като целогодишна туристическа дестинация и място за конферентен

...
Велико Търново като целогодишна туристическа дестинация и място за конферентен
Коментари Харесай

Каним испанци, румънци и поляци за конферентен туризъм във Велико Търново

Велико Търново като целогодишна туристическа дестинация и място за конферентен туризъм – по този начин бе рекламиран старопрестолният град по време на интернационалното ревю IBTM – Incentives, Business Travel & Meetings, провело се в Барселона /Испания/ от 29 ноември до 1 декември.

Представянето на Велико Търново бе първото на профилираната туристическа борса, която е най-голямата в областта на конгресния, конферентния и груповия туризъм.

От българска страна в ревюто взе участие Общинската туристическа организация „ Царевград Търнов “, дружно с представители на Министерството на туризма и на целия отрасъл.

Управителят на ОТА „ Царевград Търнов “ Борислав Йорданов беседва с Конгресното бюро в София за опцията за налагане на Велико Търново като дестинация за конферентен туризъм на групи до 100 индивида. В тази връзка бяха извършени и редица диалози с дребни и междинни компании от Испания, Румъния и Полша.

Представянето на Велико Търново на интернационално туристическо ревю в Барселона спомага за популяризирането на България като дестинация за конгресен туризъм. А като част от този сегмент огромна скорост набират поощрителните и наградните пътувания – един от най-ефективните способи за изложение на признателност към чиновници, клиенти и сътрудници. „ Инсентив “ пътуванията показват както високата оценка за добре свършена работа, по този начин са и тласък за бъдещи триумфи.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР