Велико Търново. Фондация Заедно в час“ набира кандидати за програмата

...
Велико Търново. Фондация Заедно в час“ набира кандидати за програмата
Коментари Харесай

Велико Търново: Фондация „Заедно в час“ набира кандидати за програмата си в града

Велико Търново. Фондация „ Заедно в час “ набира претенденти за програмата си за професионално и лидерско развиване, във Велико Търново. Това заяви за Радио „ Фокус “ – Велико Търново Жана Ле, която е част от екипа на организацията. По думите й, сполучливите претенденти ще преминат интензивно образование и подготовка за преподаване на възпитаници.
„ За осма поредна година набираме претенденти, които да се включат и да преподават за 2 години в учебни заведения и да работят дълготрайно за позитивна смяна в образованието в България. Интересното е, че хора без никакъв педагогичен опит мога да аплайват, да бъдат утвърдени и да получат качествено образование както от университет сътрудник в България, по този начин и от екипа на „ Заедно в час “. Екипът ни има вяра, че хората са най-ценния запас по тази причина образованието в България да бъде по- положително, по тази причина влагаме в участници в програмата. Те от своя страна предават нататък като влизат в учебни заведения, където обичайно резултатите са по – ниски, учениците имат по- дребен достъп до качествени просветителни запаси и благоприятни условия. Изключително надарени млади експерти,които са в програмата оказват помощ на децата, които са по -назад да повярват в себе си и да се повдигнат по- високо “, изясни Жана Ле.
Подробна информация за процеса на кандидатстването може да бъде открита на уеб страницата на организацията. Крайният период за кандидатстване е до 20 ноември посредством он-лайн формуляр.
Участниците в програмата се образоват по интернационалния модел „ Преподавай като водач “, ориентиран към работа с възпитаници с невисок социално-икономически статус, както и за използване на държавните просветителни стандарти и условия.
Мария НЕДЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР