Велико Търново. Близо 40 изложители се представиха със свои щандове

...
Велико Търново. Близо 40 изложители се представиха със свои щандове
Коментари Харесай

Велико Търново: Близо 40 организации представиха свои щандове на изложението за родители и деца Family Days Expo

Велико Търново. Близо 40 изложители се показаха със свои щандове на ревюто за родители и деца Family Days Expo, което се организира в града. Събитието беше намерено през вчерашния ден и продължава и през днешния ден. Десетките щандове са изложени в Двореца на културата и спорта „ Васил Левски “, където родителите могат да намерят всичко належащо за своите деца, а бъдещите майки и бащи да получат значими препоръки и съвещания. Това оповестиха за Радио „ Фокус “ – Велико Търново от пресцентъра на Община Велико Търново. Изложението беше намерено от кмета на Общината Даниел Панов, Тони Калушкова от Happy Mums, Росица Димитрова – шеф на общинската дирекция „ Социални действия и опазване на здравето ” и известният артист Николай Априлов, който бе и водещ. Инициативата е отдадена на идния Ден на християнското семейство, който се отбелязва на 21 ноември.
По време на откриването кметът инж. Даниел Панов изрече признателност към организационния екип за самодейността, която получи поддръжка и от Общината, както и на всички компании, организации, сдружения, занаятчии, които оферират артикули и услуги в поддръжка на родителите и техните деца и вземат участие в ревюто. Кметът акцентира, че начинания като Family Days Expo са обществено насочени и ориентирани към бъдещето на Велико Търново и България – децата, по тази причина поддръжката от страна на институции, неправителствени организации, сдружения и бизнеса е наложителна и изцяло естествена. Панов напомни, че Велико Търново регистрира рекордна раждаемост през последните две години, а популацията се усилва. Той изрази убеденост, че сполучливото партньорство с фондация „ Happy Mums “ и учебно заведение за родители ще продължи и в бъдеще.
Всеки клиент имаше опция да получи препоръки от акушерки, психолози, застрахователи, финансисти, адвокати, да беседва с консултанти по кърмене и бебе-носене по отношение на бременността, раждането, майчинството и други Специално място беше отредено на обществените услуги на Община Велико Търново - Детска млечна кухня и Общностен център за деца и родители „ Царевград ”.
Мария НЕДЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР