Великденски базар на открито предлага празнични сувенири в Бургас. От

...
Великденски базар на открито предлага празнични сувенири в Бургас. От
Коментари Харесай

Благотворителен базар в помощ на деца в неравностойно положение в Бургас

Великденски базар навън предлага празнични сувенири в Бургас. От през днешния ден до 21 април на централния площад „ Тройката “ в града, всеки може да закупи декорация за празничните дни. Инициатор на събитието е „ Движение на българските майки “ Бургас.
Сувенирите са подобаващи за великденските празници, оферират се пролетни знаци и украси, дребни дарове и цветя. Повечето от творбите са направени ръчно от доброволци на фондацията.
В своята фейсбук страница, дамите от придвижването насочат апел към всички: “Ако желаете да споделите вашите творения, с наслада ще ги представим на нашия Великденски Благотворителен Базар.
Всички средства, които се събират на базарите отиват единствено и само за деца в неравностойно състояние. Те не са огромни, само че с тях всяка година съумяваме да зарадваме дечица в потребност, да подарим усмивка, да помогнем в неволя “.
С разнообразни начинания, като посещаване на театрални постановки, екскурзии, детски празненства, ще бъдат зарадвани децата. Те са от Центърът за социална поддръжка, ДМСГД " Вяра, вяра и обич ", Помощно учебно заведение " Отец Паисий " и част от ЦНСТ в града. Със средства, събрани от благотворителния базара ще се помогне на самотни майки и обществено слаби фамилии с деца в риск.
Обединени в придвижване, майките на Бургас канят всички да оказват помощ, с цел да се осъществят техните благородни планове. Това може да стане като всеки закупи част от творбите направени с обич, които се оферират на благотворителния базар.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР