Вежди Рашидов, водач на изборната бюлетина на коалицията ГЕРБ-СДС за

...
Вежди Рашидов, водач на изборната бюлетина на коалицията ГЕРБ-СДС за
Коментари Харесай

Симпатизанти поискаха победа и кабинет от Йордан Кръстанов и Вежди Рашидов

Вежди Рашидов , лидер на изборната бюлетина на обединението ГЕРБ-СДС за област Пловдив, и Йордан Кръстанов №103, се срещнаха през днешния ден със симпатизанти от гр. Баня, с. Христо Даново и гр. Сопот.

Кандидатите за 49-ия парламент бяха спирани по улиците от хора, които от сърце им пожелаха обединението освен да победи, само че и да сформира държавно управление, с цел да спре това безвремие.

На петъчния пазар в Баня правилни на Съюз на демократичните сили локални поданици поздравиха Данчо Кръстанов със непокътнатия знак успеха V и се зарадваха да се срещнат един достоверен същински седесар, останал непоклатимо в партията към този момент повече от 30 години.

Вежди Рашидов изясни днешната спешна обстановка в страната с думите „ Фактурата на „ Промяната “ я заплаща народът “.

Хората се оплакаха от високите цени, които им изяждат увеличената пенсия. Казаха, че желаят най-сетне в страната да има устойчиво ръководство, с цел да се успокои животът, да поевтинеят храните и всичко да тръгне обикновено, както беше преди три години.

Заедно с двамата избранници от бюлетина №2 бяха още ген. Константин Попов, регионалният координатор на ГЕРБ Георги Мараджиев и други претенденти за Народното събрание.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР