Вежди Рашидов и министрите от третия кабинет на Борисов Костадин

...
Вежди Рашидов и министрите от третия кабинет на Борисов Костадин
Коментари Харесай

Вежди и Костадин Ангелов в ръководството на ГЕРБ

Вежди Рашидов и министрите от третия кабинет на Борисов Костадин Ангелов и Деница Сачева влязоха в управлението на ГЕРБ. Те са измежду новите 8 членове на Изпълнителната комисия на партията. Борисов предложи в комисията за влязат още кметовете на София и Бургас Йорданка Фандъкова и Димитър Николов.

Бившият кмет на Пловдив Иван Тотев, за който структурата под тепетата твърдеше, че е в недружелюбност бе персонално посочен от Борисов за член на национаното управление. В него влиза и Илтер Бейзатов Садъков,

синът на Бейзат Яхя  - Бейзи, който бе изключен от Движение за права и свободи за уронване престижа на партията. Илтер Бейзатов е новият народен представител на ГЕРБ от Шумен.

В Изпълнителната комисия влизат още досегашните членове Живко Тодоров, кмет на Стара Загора, Тодор Тодоров от Силиства,  Даниела Дариткова от Слмолян и Цвета Караянчева от Кърджали.

С решение на конгреса членовете на Изпълнителната комисия бяха увеличени от 11 на 15. По право влизат ръководителят и двамата заместник-председатели. Членовете са 12.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР