Веган десертите на "Re’View" във Враца се превръщат в абсолютен

...
Веган десертите на "Re’View" във Враца се превръщат в абсолютен
Коментари Харесай

Вкусно и здравословно! Веган изкушенията на Re’View във Враца могат да задоволят и най-изтънчените желания /снимки/

Веган десертите на "Re’View " във Враца се трансформират в безспорен шлагер, научи организация BulNews.
Целта на основателите на сладките изкушения е да покажат по какъв начин сурови, веган, без рафинирана захар и глутен десерти, могат да бъдат повече от вкусни. Те са потребна опция на обичайните нездравословни сладкиши, които всички се опитваме да избегнем.
Изкушенията се оферират на Коледния базар на пл. "Христо Ботев " във Враца, като за презентацията им са подбрани обичани десерти и техните здравословни други възможности.
Заради големия интерес към продуктите, те ще стават все по-достъпни за врачани. Много скоро ще можете да откриете асортимента им в най-посещаваните и желани кафенета, сладкарници и био магазини в града.
До няколко дни от "Re’View " ще пуснат още едно прелъщение, без аналог на българския пазар - "Нуга бадемов турон ", роден от любовта и бадемовите дръвчета.
Здравословното хранене набира все по-голяма известност освен измежду спортуващите хора, а измежду всички, които осъзнават, че тялото е единственото място, от което не могат да избягат и би трябвало да се грижат за него. Ако въпреки всичко ви се хапва нещо сладко, не е належащо да се лишавате, с "Re’View " то може да бъде и потребно!
Поръчки ще се одобряват в обектите на техните сътрудници както и на .
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР