Веднага след представянето на 55-инчовия модел, китайската корпорация Xiaomi анонсира

...
Веднага след представянето на 55-инчовия модел, китайската корпорация Xiaomi анонсира
Коментари Харесай

Анонс на 50-инчовия телевизор Xiaomi Mi TV 4C с поддръжката на 4K HDR и цена $350

Веднага след представянето на 55-инчовия модел, китайската корпорация Xiaomi анонсира по-компактна и по-евтина версия.
Това е Xiaomi Mi TV 4C с 50-инчова IPS матрица с 4К резолюция и поддръжката на технологията за разширение на динамичния обсег 4K HDR . Официалните продажби на новия тв приемник стартират при започване на месец април при доста приятна цена – едвам $350 .



Телевизорът Xiaomi Mi TV 4C е оборудван с 50-инчов екран с резолюция 3840х2160 пиксела и поддържа технологията HDR 10. Времето за реакция на точката е 9,5 милисекунди, кадровата периодичност е 60 Hz, а ъглите на виждане по хоризонтала и вертикала са 178 градуса. Устройството се базира на 4-ядрен процесор на Amlogic с тактова периодичност 1,5 GHz и интегрирания графичен ускорител Mali-450. Телевизорът има 2 GB оперативна памет и 8 GB флаш-диск.

Конфигурацията включва още два представителя по 8 W; поддържа се технологията Dolby Sound. На задния панел са сложени три HDMI врата, едно Ethernet гнездо, два USB врата, общоприетоо 3,5-милиметрово аудио гнездо и оптичен S/PDIF интерфейс. Някои от тези портове са ситуирани в профил и достъпът до тях е доста елементарен.



Производителят оповестява за съществуването на Wi-Fi и Bluetooth, допустимо е стартирането на видеа с RM, FLV, MOV, AVI, MKV, TS и MP4 формати. Използва се графичната среда за тв приемници PatchWall , основана на опростена версия на Android.

Очакванията са Xiaomi Mi TV 4C да стане шлагер на пазара.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР