Веднага след глобалната премиера на най-новия модел на Motorola -

...
Веднага след глобалната премиера на най-новия модел на Motorola -
Коментари Харесай

Motorola one vision - вече в магазините на VIVACOM

Веднага след световната премиера на най-новия модел на Motorola - motorola one vision в Бразилия, той към този момент е ситуиран на щандовете в магазинната мрежа на VIVACOM.

Ценителите на американския бранд могат да се допрян до устройство, което дава обещание естетическа приятност в композиция в отлични работни характерности. motorola one vision разполага с 6.3 “ FHD+ екран, 21:9 кино съразмерност на екрана и извънредно комфортен и моден дизайн. 

motorola one vision е един от първите модели, който идва с кино съразмерност от 21:9. Тя дава 31% повече образно пространство от познатите досега 16:9 устройства и слага началото на една нова наклонност в дизайна на смарт телефони. Не е доста прочут факт, само че в действителност високобюджетните филми и сериали се снимат в съразмерност 21:9 и това е повода, когато гледате обичания си епизод, да имате черни ленти, които заемат част от екрана. С motorola one vision това неприятно чувство е минало, защото смарт телефонът осигурявавълнуваща картина от край до край.

Динамиката на актуалния живот и нуждата от шерване в действително време на качествени фрагменти дефинират устрема на софтуерните компании да залагат на все по-функционални камери. Motorola освен не изостава от този тренд, само че и предлага на потребителите отлична 48 МР+5 двойна камера с Quad Pixel технология за супер детайлни фотоси. Вградената оптичната стабилизация компенсира разфокусирането на фотосите и видеата, до момента в който извънредният режим Night Vision ви разрешава да вършиме ясни и ярки фотоси даже през нощта.  

25 МР селфи камерата на motorola one vision също ще зарадва феновете на портретната снимка с прелестни резултати при всевъзможни условия. Оборудвана с изкуствен интелект, вградени филтри и специфични режими на осветеност, селфи камерата автоматизирано усъвършенства изображението и композицията на обектите в кадър.

motorola one vision разполага с 4GB RAM и 128 GB вградена памет. Като част от програмата Android One, устройството ще е измежду първите, които получават ъпдейти на сигурността и операционната система.

motorola one vision ще се предлага на цена от 21,98 лв. на месец с проект Smart L+.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР