Вечно усмихнатата Милица Гладнишка откри новия сезон на Черешката на

...
Вечно усмихнатата Милица Гладнишка откри новия сезон на Черешката на
Коментари Харесай

Милица Гладнишка бойкотира шеф Манчев: Няма да готвя тъпото кисело зеле

Вечно усмихнатата Милица Гладнишка откри новия сезон на „ Черешката на тортата ” на 18 януари, само че подвигна кръвното на кулинарното гуру началник Иван Манчев. Колоритната пееща актриса изрично отхвърли да извърши наложителната за всеки участник задача. Тази седмица тя бе да сготви кисело зеле.

„ Манчев, в случай че би трябвало ще ти пея под прозореца единствено и единствено да не сготвям тъпото кисело зеле. Наистина, нищо не можах да измисля с това кисело зеле, в случай че искаш ти ме накажи ”, съобщи актрисата. Шеф Манчев изпадна в потрес и съобщи, че за толкоз години нито един участник не е отказвал да извърши негова задача. „ Не те карам да колиш агне, а да готвиш кисело зеле ”, ядоса се кулинарният познавач.

За да не нарушава регламента на предаването, Милица постави на масата пред гостите си кисело зеле, само че без да го е готвила. Въпреки протеста й, началник Манчев не поряза Милица в оценката си и й даде оценка 7. Заради занимателната и приятна вечеря гостите й гласоподаваха с оптималните десятки.

Вечерята на Милица бе измежду най-забавните в кулинарното шоу, макар че натъжи гостите си с признанието, че неотдавна е изгубила близки хора. Миналата година певицата бе разтърсена от големи персонални нещастия. Усмихнатата актриса погребала и майка си, и баба си в границите на няколко месеца и попаднала в черна дупка, от която я избавила само работата й.

„ Много ми беше мъчно, само че нямах сили да се самоубия. Баба ми Милица умря в деня, в който ми оповестиха, че майка ми е в последна фаза на рака и й остават едвам от 6 до 8 месеца живот ”, призна звездата на паметния сериал „ Етажна благосъстоятелност ”. Майка й Виолета отказала да се подложи на мъчителните процедури по химиотерапия и живяла единствено още 8 месеца. До последния си момент била отпимистка и успокоявала щерка си, че ще се оправи. Накрая си отишла с усмивка на разположение, макар тъгите, които изпитвала.
Възрастната жена, на която била кръстена, претърпяла Втората международна война, погребала две деца, трагичен бракоразвод и даже заливане с киселина. Старицата минала и през няколко интервенции – нямала пръст, гърда, жлъчка и бъбрек.

Въпреки това трансфериралата 90-те баба на актрисата имала разум като бръснач, имала неповторимо възприятие за комизъм и доста познания. Не единствено помнела като компютър, само че и считала като калкулатор. Именно от нея Милица наследила веселяшкия й и купонджийски манталитет и онази особена обич към живота. Женското царство в дома им опустяло, когато се наложило да приспят кучето Бела, което Милица избавила от прелитаща кола и отглеждала 6 години. Домашната й фаворитка също била диагностицирана с рак и Гладнишка предпочела да й спести мъчителната гибел като я евтаназирала. За да я утешат най-малко малко, другари й подарили ново кученце. Кръстила го Роки, само че се оказало, че страда от артроза и му сложили железна пластина на крачетата, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР