"Вечният ерген", британският актьор Хю Грант, станал известен с превъплъщенията

...
"Вечният ерген", британският актьор Хю Грант, станал известен с превъплъщенията
Коментари Харесай

Вечният ерген на Холивуд най-после минава под венчило

"Вечният ерген ", английският артист Хю Грант, станал прочут с превъплъщенията си в облика на прелъстител в сантиментални комедии, ще се ожени за приятелката си, шведката Ана Ебърстийн, съобщи Военновъздушни сили.

Заявление за подписване на цивилен брак е подадено в кметството на Кенсингтън и Челси в западен Лондон, където двойката има къща. В съотвествие с английските закони заявката би трябвало да бъде оповестено три седмици преди събитието.

За 57-годишния артист, привлякъл вниманието върху себе си с присъединяване си във кино лентата "Четири сватби и едно заравяне ", това ще е първа женитба. Грант и Ебърстийн са двойка от 6 години. Тя го е дарила с три деца.





Неговата 39-годишна бъдеща брачна половинка е разведена. Тя е някогашна продуцентка на телевизия ESPN, а в този момент работи за шведски бранд за детско облекло.

Наричан безконечния ерген от английските медии, Грант поддържаше следени от близко от таблоидите любовни връзки с английската актриса и манекенка Лиз Хърли и продуцентката Джемайма Голдсмит. Той има също две деца от китайската актриса Тинглан Хонг.



Няколко месеца преди да навърши 50 години, Грант съобщи, че се опасява, че ще стане остарял, печален и уединен мъж.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР