Вече знаем името на Мис България 2022! Конкурсът за най-красива

...
Вече знаем името на Мис България 2022! Конкурсът за най-красива
Коментари Харесай

Без нито една корекция: Ето коя е новата Мис България

Вече знаем името на " Мис България " 2022! Конкурсът за най-красива жена в страната беше извършен нощес и след оспорвана конкуренция сред 17 хубавици, стана ясно коя е новата носителка на короната.

Името ѝ е Александра Кръстева и е на 20 година от София. Красавицата, каквото е и условието на състезанието, е без нито една пластична интервенция, а ние стискаме палци това да остане по този начин и отсега нататък. Тя показа в изявление за " На кафе " тази заран, че не желае да бъде следващият клонинг и желае да резервира своята еднаквост. 
                             

Александра показа, че има тапия за професионален гримьор, само че сега не упражнява този поминък. Тя беше определена на блестящ конкурс, който се организира във вечерта на 10 ноември. Александра е от София и е висока 1,75 м. По време на конкуренцията тя съумя да победи други 16 претендентки. В първия кръг състезателките минаха през подиума с коктейлни дрехи на български дизайнерски бранд, а във втория бяха по бански. Между дефилетата им имаше и музикални осъществявания, в това число и на националната певица Янка Рупкина.

 

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР