Вече втори месец зрителите на забавното предаване Маскираният певец по

...
Вече втори месец зрителите на забавното предаване Маскираният певец по
Коментари Харесай

Зрители на Маскираният певец: Къци, ти ли си Шапката?

Вече втори месец феновете на занимателното предаване „ Маскираният артист ” по Нова телевизия гадаят кой се крие под атрактивните костюми на участниците, видя HotArena .

Единственият участник, за който детективския панел Геро, Гала, Ники Кънчев и Мария Илиева признава, че няма никаква визия кой е, е Шапката.

Зрителите на шоуто се пробват да разконспирират уликите за артистичния реализатор, а догатките им са най-различни. Според най-абсурдната версия, под костюма на Шапката е Магърдич Халваджиян. Ако беше правилно, това щеше да е международен казус – продуцент да взе участие и да завоюва личния си формат. „ Търсете участниците измежду обкръжението на Маги – актьори и музиканти, които са взели участие в неговите излъчвания ”, разкриха от екипа на предаването.

Заради ниския за мъж растеж на Шапката от 173 см и първия жокер, че Шапката е от 15 години върти педалите на колелото , почитатели на „ Маскираният артист ” заподозряха Къци Вапцаров . „ Къци, ти ли си Шапката? ”, непосредствено полюбопитстваха най-напористите от тях в персоналния му профил във фейсбук. Бившият водещ и продуцент на „ Колелото на шанса ” и детското предаване „ Кой е по-по-най ” взе участие в различен формат на Халваджиян – „ Като две капки вода ” , където потвърди, че може да се превъплъщава в най-различни персонажи и от двата пола. Освен това дипломираният куклен артист нееднократно е споделял, че самичък подстригва тримата си сина. При последното си излизане на сцената Шапката разкри, че неговата фикс идея е да е фризьор и прави прическите на „ неговите хора ”. Шоуменът Къци обаче изрично отхвърли да взе участие в предаването. Разбира се, надали би си признал – нали другояче го грози сериозна наказателна клауза.

Близки до 40-годишния някогашен национал Стойко Сакалиев пък са уверени, че точно той е в костюма на Шапката. Бившият нападател на ЦСКА все имал проекти за събота вечерта, когато е следващото издание на „ Маскираният артист ” в Горубляне. Стойко не си вдигал телефона с часове и едвам късно вечер отговарял на повикванията , което го правело подозрителен. Жокерът, че от 15 години не е слизал от педалите идеално пасвал на Сакалиев. Не е загадка, че след края на футболната му кариера, някогашният футболист стана колоездач. Той даже има няколко изяви в интернационалните обиколки. Публична загадка е, че Стойко е братовчед на фолк певицата Гергана и има забележителни музикални умения, каквито показва Шапката.

Заради голямата артистичност и гъвкавост на Шапката в кръга на обвинените попадна и Мариан Вълев. Прословутият танц на Куката от хитовата крими поредност „ Под прикритие ” бе изпълнен при втората театрална изява на Шапката, а феновете изтълкуваха това като жокер. Заради уликата с ветроцентралите, които са тъкмо до добричкото село Българево, от където е родом артистът Николай Урумов , той също попадна измежду догатките.
Заради песента от кино лентата „ Етажна благосъстоятелност ” „ Дископартизани ”, която гласовитата Шапка извърши, в началото подозренията паднаха върху кукловода Станимир Гъмов. По време на първите издания на шоуто обаче той бе на турне в Канада, а на 19 октомври, когато колоритната Шапка пя в „ Маскираният артист ”, от 19 часа Гъмов бе водещ на празненство в столичен клуб – несъмнено доказателство, че отпада от листата със обвинените, написа Уикенд .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР