Вече всички подлагат мускулите на Филип Буков на съмнение и

...
Вече всички подлагат мускулите на Филип Буков на съмнение и
Коментари Харесай

Мускулите на Филип Буков спаднаха за 3 седмици

Вече всички подлагат мускулите на Филип Буков на подозрение и настояват, че в тях има нещо необичайно.

 

Оказа се, че трите седмици хранителни ограничения в „ Сървайвър “ бяха задоволителни, с цел да изгладят внушителния му физически релеф. Мускулите на артиста спаднаха като спукана надуваема топка, а плочките на корема му наподобява ще се окажат менте.

 

Всички са наясно, че той обича спорта и тренира доста. Забележителните му мускули обаче явно не са единствено вследствие на тренировки, защото в противоположен случай не биха могли да се стопят толкоз бързо. Това идва да рече, че те не са вследствие на спорт, а на химия, настояват специалисти по тематиката.

 

Само дни, откакто разгласи, че напуща „ Сървайвър “ заради здравословни аргументи, което също бе подложено на подозрение, артистът сподели фотоси „ преди “ и „ след “ риалитито за оцеляване. Той отбелязва, че след трите седмици в риалитито и още няколко дни в болница, на лявата фотография е 90 кг., а на дясната – 81. Определя прекарването като незабравимо и добавя, че за него е завършило прекомерно бързо.

 

От няколко дни си е вкъщи и се връща към естествения темп на живот. Обещава на почитателите си, че след месец ще пусне нова фотография и ще ги осведоми дали е съумял да възвърне килограмите си.

 

Това, което направи мощно усещане е фактът, че до момента в който при други отслабването е за сметка на мазнините, о при него е стопило мускулите. Коремът и гърдите му са се изгладили, като че ли през тях е предходна ютия. Само за три седмици от тялото му на културист не остана и помен. Вече има телосложение на обикновено средностатистическо момче, обичащо дейния метод на живот. Разбира се това не е неприятно, само че буди подозрения, че артистът е употребил много химия, с цел да построи телесния релеф, с който накара фенките да припадат пред телевизионните екрани.

 

По всяка възможност е изгубил фрапантно релефа си, откакто е спрял химията, влизайки в „ Сървайвър “, разясняват фитнес специалисти. Не е изключено това да е и повода за ненадейно отключилия се сърдечен проблем, поради който отпадна от предаването.

 

Вероятно феновете си спомнят, че той влезе в болница след няколкото припадъка от апетит в Доминикана, където тази година се снима риалитито. Преди няколко дни Буков разгласи, че е получил блокаж на дясната сърдечна клапа. Пулсът му падал и това водело до честите припадъци.

 

Той е и единственият участник тази година, при който гладът съумя да стопи и мускулите му. При останалите в играта те изпъкват още повече, което е разумно, защото се губи мазнината, скриваща релефа на тялото. Георги Валентинов да вземем за пример дойде в Доминикана с явно провиснал стомах, а към този момент е с плочки. Благо Георгиев също не се е стопил, да не приказваме за певицата Татяна, от която в скоро време ще останат единствено кости и мускули, покрити с малко кожа.

Инфо: Уикенд

Тагове: Филип Буков „ Сървайвър “ мускули релеф тяло актьор сърдечен проблем химия Благо Георгиев Георги Валентинов Татяна
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР