Вече вероятно всички знаят, че нещата между Жизел Бюндхен и

...
Вече вероятно всички знаят, че нещата между Жизел Бюндхен и
Коментари Харесай

Къде е Жизел Бюндхен

Вече евентуално всички знаят, че нещата сред Жизел Бюндхен и Том Брейди явно не вървят. Или най-малко това до този миг споделят редица източници. Слуховете, че претърпяват рецесия в брака си се появиха при започване на предишния месец, като с течение на времето сякаш започнаха да наподобяват все по-достоверни.
 Жизел Бюндхен, Том Брейди и поддръжката на модела към брачна половинка ѝ
Ще спасят ли брака си Жизел Бюндхен и Том Брейди

" Давай, Том Брейди! "

Миналата неделя, 25 септември, Tampa Bay Buccaneers, тимът, в който Брейди играе излезе на терена в мач против Green Bay Packers в Тампа, Флорида. Разбира се, с присъединяване на Том. За да поддържат татко си на стадиона са трите му деца Вивиан, (9г.), Бенджамин (12 г.) и Джон (15 г.). Но Жизел липсва. Вътрешен човек на People уточни, че " тя е отдадена на децата си и работи по персонални планове ".

И всички започнахме да се питаме къде е Жизел Бюндхен и за какво не участва на събитието?

Днес, седмица по-късно открехваме малко малката врата. Топмоделът е в Маями, пише Page Six. Бюндхен е щракната в петък, 30 септември, да върви по улицата в повърхностно облекло - цялата в бяло, със свободна тениска, необятен панталон и джапанки.

Появата на някогашния ангел на Victoria`s Secret се случва два дни откакто стана ясно, че тя и куотърбекът на NFL са били в Маями преди урагана Иън да удари, само че са възнамерявали да преживеят бурята в разнообразни домове. Тя остава в къщата, която дружно с Брейди наемат през 2020 година, до момента в който имението им е в ремонт. А къде се укрива спортистът? Така и не разбрахме.

Том Брейди не приказва за връзките си със брачната половинка му, само че разяснява за бедствието във Флорида. " Говори се, че това е много мощна стихия и е в действителност ужасно ", сподели той в " Let " s Go! with Tom Brady, Larry Fitzgerald and Jim Gray ".

Happy were able to head home for Sunday night, but so many people in Florida won’t be able to do the same. I’ll be making a donation to the Florida Disaster Fund to get things started, and I’m hoping the rest of the NFL family in our state will follow suit
— Tom Brady (@TomBrady)
В четвъртък, 29 септември, звездата на NFL разгласи подаяние за Florida Disaster Fund (Фонд за бедствия във Флорида), като насърчи и други играчи във футболната лига да създадат същото.
 Том Брейди, Тампа Бей и завръщането на футболиста за неговия 23-ти сезон
Един месец пенсия стига - Том Брейди се завръща

Феновете му несъмнено са удовлетворени

" Ние може да се приберем щастливи вкъщи за неделя вечерта, само че толкоз доста хора във Флорида няма да могат да създадат същото ", написа той в Twitter, на фона на опустошенията от урагана.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР