Вече традиционният есенен Мастръс от календара на ITL ще започне

...
Вече традиционният есенен Мастръс от календара на ITL ще започне
Коментари Харесай

Ударно трио потвърди участие на Sofia Masters 1000

Вече обичайният есенен Мастръс от календара на ITL ще стартира след по-малко от два дни. Сериозната конкуренция ще се организира на кортовете на БНТЦ и започва на 26-и септевмри до 16-и откомври. За тура някои от елитните имена към този момент потвърдиха своето присъединяване. Мастърсът е от категориите ITL 1000, а през този сезон шампионатът ще означи своята седма годишнина.

До този миг присъединяване са удостоверили 88 тенисисти, а измежду тях са полякът Матеуш Ейсмонт, който е №1 в ИТЛ за 2021-а година, както Марк Хаджижеков и Саркиз Хараламиев. Последният за последно игра на Мастърса през юни, а триото се откроява измежду останалие заради високия им рейтинг в лигата. Тримата са с сан ITL4, което автоматизирано ги подрежда при любимците за продобиване на трофея.

Роденият в Перник Светослав Стоичков също е измежду записаните, а той завоюва пролетното издание. Едиз Батран и спечелилият от първото издание на шампионата през 2015-а година - Петьо Борисов, също са пуснали своите поръчки.

От 26-и стартират квалификациите, а от 6-и октомври стартира главната скица на Мастърс 1000. Със сигурност към този миг това се обрисува да бъде най-интересното и мощно издание, като с всяка минала година, то става все по-конкурентно.

Наградният фонд на конкуренцията е над 2000 лв., като всеки играч ще получи подарък от спонсорите на събитието. Всички участници ще бъдат наградени от компания " Нина Трейд-18 " ЕООД, Борн и Мели гел. За спечелилия е обезпечен ваучер на стойност 300 лв., а с изключение на него, той ще завоюва и 1000 точки за класирането.

Организаторите чакат засилен зрителски интерес и приканват всеки, който желае да стане очевидец на съществени тенис борби да участва на кортовете в столичния парк Борисова градина. Повече информация за конкуренцията може да намерите на уеб страницата на ITL www.interactive-tennis.com
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР