Вече сме ви разказвали на българското Барби – бургазлийката Андреа

...
Вече сме ви разказвали на българското Барби – бургазлийката Андреа
Коментари Харесай

Защо българското Барби Андреа не може да живее без вода, балсам за устни и ASMR видеа?

Вече сме ви разказвали на българското Барби – бургазлийката Андреа Иванова, която е уголемявала устните си близо 30 пъти! Андреа стана сензация в България и цяла Европа, а повода е повече от ясна - желанието ѝ да е притежателката на най-големите устни в света.

Тя е инжектирала хиалурон в устните си за първи път преди няколко години и показа особено пред Vbox7, че не съжалява за решението си. Блондинката ни описа обаче, че се постанова да поставя специфични грижи за устните си.

Виж още: " Спри се и покажи малко класа ": Лучия Бартоли предизвика хейт с нова визия

Към днешна дата, откакто направила своята поредна промяна малко преди края на предходната година, русокоската е щастлива от метода, по който наподобява.

Лекари са я съветвали да се хидратира постоянно, най-много поради големите устни. Ето за какво бургазлийката постоянно носи в себе си вода и съществено количество емайл, с цел да поддържа устините си влажни. " Дехидратацията може да повреди здравето ми съществено ", показа още Ивана и по тази причина чантата ѝ цялостна с червила.

Виж още: Български инфлуенсъри зад граница! Рая, Биляна, Оливера, Блеър и още

Устната хигиена е изключителна значима за БГ Барбито. За пресен мирис избира ментов бонбон или спрей за уста, а не дъвки. " Ментата работи успокояващо и това ми харесва в допълнение ", показа още Андреа.

Да, Барбито Андреа има потребност от усмиряване, тъй като събира много хейт върху себе си. Оказва се, че Андреа обожава известните в Youtube ASMR видеа. Става въпрос за чувство, което някои разказват като " мозъчен оргазъм ", само че повече по тематиката ще чуете от самата Андреа във видеото горе. 

Разговорът ни с Андреа продължава с много забавни разкрития и самопризнания, които тя направи особено пред Vbox7. Ако желаете да разбере кои са дребните секрети, които БГ Барбито е пазила единствено за себе си до в този момент, гледайте видеото. 

Изображение: https://www.instagram.com/andrea88476/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР