Вече седмица отекват в публичното пространство обвиненията на Джулиана Гани

...
Вече седмица отекват в публичното пространство обвиненията на Джулиана Гани
Коментари Харесай

Това ли е първият коментар на Илиян след скандала с изневярата? Джулката пък с философски коментар

Вече седмица отекват в общественото пространство обвиняванията на Джулиана Гани към към момента законния ѝ брачен партньор Илиян Найденов. Ако сте пропуснали, припомняме небрежно: заминавайки във Франция, Джулката се снабдява със скандални чатове, показващи, че половинката ѝ кани на интимна среща непознато момиче. Това е задоволително за моделката, с цел да разгласи раздялата ѝ с Илиян, като декларира, че ще подаде документи за бракоразвод, откакто се прибере в България. Тя неведнъж опредили Илиян за изменник и показа, че връщане обратно няма.

Виж още: Мани от " Игри на волята " театралничи до неповторима кола и се отдаде на яки нощни празненства

Илиян обаче близо седмица резервира безмълвие по тематиката. Последната му обява в Instagram е селфи с котарак, а в сторитата си споделя резултати от клиенти, отслабнали с неговата диета. Един откъс обаче ни накара да повдигнем леко вежда:

Познавайки добре онлайн наличието му, знаем, че Илиян никога не е от тези инфлуенсъри, които споделят мъдри мисли просто по този начин. За каква обаче храброст приказва, не знаем. Въпросът евентуално е различен - храброст, проявена от кого? Тоест кой е слушащият - той или Джулиана. Защото просто няма по какъв начин споделеното да е отдадено на събитията от последните седмици. 

Виж още: Дъщерята на Лияна също легнала под ножа! Ето какво си е коригирала красивата Дениз 

А в сторита си Джулиана продължи да споделя мисли, известия от почитатели и мемета, отдадени на събитията от последната седмица. Като това да вземем за пример:

" Каквото е трябвало да стане-станало е!

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР