Вече съобщихме, че стартира подготовката на знаковото за нашия град

...
Вече съобщихме, че стартира подготовката на знаковото за нашия град
Коментари Харесай

Цветно изложение Флора 2021 е с нови дати

Вече съобщихме, че започва подготовката на знаковото за нашия град цветно ревю „ Флора “. Община Бургас има твърдото желание тази година да се организира ново издание, откакто К-19 провали миналогодишното. Но сме длъжни да се съобразяваме с епидемиологичната конюнктура и да търсим най-хубавия тайминг, дружно с най-подходящата логистика на ревюто.  
Затова „ Флора 2021 “ се изтегля със седмица. Първоначално оповестените дати бяха 29 април – 9 май. Новото и настоящо времетраене е 8 – 16 май!  
 „ Флора есен “ ще радва посетителите през празничните дни „ Флора есен “ ще радва посетителите през празничните дни
За пети път в Бургас ще се организира „ Флора есен “. Цветното ревю събира производители от цялата страна в експоцентър " Фл...
Междувременно първите производители, търговци и изложители към този момент потвърдиха своето присъединяване. Отсега можем да кажем, че измежду забавните акценти в новото издание ще са туберозата – цветето, чийто мирис се употребява като главен детайл на редица от най-хубавите парфюми в света, както и български производители на британските рози на David Austin. Както всяка година, очаквайте атрактивни едроразмерни външни цветни съоръжения, многообразие от кактуси, красиви и ароматни сезонни цветя, луковици, а също по този начин потребни за всеки градинар принадлежности, техника и поливни системи.
Новите дати би трябвало да съвпаднат с още по-слънчево и топло време, а ревюто ще се организира напълно в откритите площи към експозиционен център „ Флора “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР