Вече са ясни победителите в третия BG Music Festival. Фестивалното

...
Вече са ясни победителите в третия BG Music Festival. Фестивалното
Коментари Харесай

Криско с огромен жест към публиката на BG Music Festival

Вече са ясни спечелилите в третия BG Music Festival. Фестивалното жури връчи три награди в категориите: поп, рок, хип-хоп/R’n’B. Отличие връчи и Журналистическото жури. ТВ феновете и публиката в Летния спектакъл също избраха своите любимци. Специална премия бе връчена от Кмета на Община Сандански – господин Кирил Котев. За втора поредна година има и премия на самите участниците в състезанието, които имаха право да гласоподават за някой различен актьор в състезанието, без да имат право да дадат избор за себе си.


ПОБЕДИТЕЛИ В BG MUSIC FESTIVAL 2019

Победител в категория РОК

Наталия Тенева – „ Необикновен “

Победител в категория ПОП

Цвети Радойчева – „ Изчезни “

Победител в категория ХИП-ХОП/R&B

Theo – „ Движим постепенно “

Награда на журналистическото жури

Theo – „ Движим постепенно “

Награда на телевизионните фенове

Nels – „ Емоция “

Награда на публиката в Летен спектакъл – Сандански

Антифриз - „ Мъжка кифла “

Награда на Кмета и Община Сандански

Наталия Тенева – „ Необикновен “

Награда на участниците

Boyanski – „ Нов филм “

Освен спечелилите на сцената се изяви R’n’B дивата IVY, която зарадва своите почитатели с добре познатите и обичани „ Shisha ”, „ Inside us ” и „ Ще ги запалвам “.

Веднага по-късно се качиха и водещите Monty & Petya Alexa, които подвигнаха всички на крайници и дружно запяха „ Не слушай “ и „ Нека бъде лудница “.

Голямата изненада за публиката беше идолът на всички младежи Криско ,

който трансформира вечерта в неповторимо преживяване. В програмата си той включи едни от най-големите си шлагери като „ Bazooka “, „ Видимо удовлетворени “,  „ Ела и си вземи “, „ Едно ферари модел 2019 “, „ Гледай по какъв начин се прави “, както и последното си парче „ Незаменим “. Рапърът непрестанно демонстрираше своето наслаждение и наслада от горещия банкет на публиката в Сандански. А дуетна половинка за шлагера „ Искам да бъда с теб “ беше Мелани от присъстващите в Летния спектакъл. Момичето получи специфичен подарък от Криско, който я избра от хилядите почитателки, които пееха с цялостно гърло дружно с него цяла вечер.

На финала на концерта, под виковете на почитателите, Криско изрече своята признателност към уредниците на BG Music Festival и Община Сандански.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР