Вече са ясни имената на тримата нови министри, които ще

...
Вече са ясни имената на тримата нови министри, които ще
Коментари Харесай

Ето кои са новите трима министри и техните биографии


Вече са ясни имената на тримата нови министри, които ще оглавят вътрешното, районното и транспортното министерство. Представяме ви техните биографии.

Инж. Петя Цветанова Аврамова (МРРБ)

Депутат от 42-то Народно заседание. Член на непрекъснатите комисии по енергетика, вероизповедания и парламентарна нравственос и комисия по капиталово планиране. Председател на Общински съвет Враца (2011-2013 г.) Заместник-кмет по устройство на територията, общинска благосъстоятелност, строителство и екология на Община Враца (2009-2011 г.)



Главен комисар Младен Маринов (МВР)

Владее британски език; съществени знания по съветски език. С декрет на президента на Република България Румен Радев от 9 май 2017 година е назначен за основен секретар на Министерството на вътрешните работи. Юли 2014 – май 2017 година – шеф на Столичната дирекция на вътрешните работи; От 1991 година заема изпълнителски и управителни длъжности в структурата на Столична дирекция на вътрешните работи, измежду които шеф на отдел „ Охранителна полиция “ и заместник-директор на столичната дирекция.



Александър Манолев, заместник-министър

Завършил е Професионалната гимназия по стопанска система и туризъм „ Проф. доктор Асен Златаров “ в гр. Петрич с профил „ Счетоводство и Контрол “. Получил висшето си обучение в един от водещите стопански университети в света University College London, Англия. Притежава редица специализации в България и чужбина, измежду които: "Управление на структурни планове на ЕС”, проведен от Европейска комисия, Будапеща; "Бизнес Комуникации и Връзки с медиите”, University College London; „ Инвестиции в разрастващи се пазари ", Джей Пи Морган, Лондон. Започва професионалната си кариера в Националното съдружие на общините в Република България, където дава отговор за подготовката на планове за европейско финансиране. Работил е в региона на маркетинга и е заемал позиции на приблизително и висше управническо равнище в редица компании. Назначен за заместник-министър на туризма във второто държавно управление с министър-председател Бойко Борисов. През 2016 година поема ръководството на Държавната организация за метрологичен и механически контрол. Ръководи организацията до избирането му за депутат на изключителните парламентарни избори на 26 март 2017 година Владее британски, испански и гръцки език. Семеен с две деца./www.actualno.com

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР