Вече са известни 1/4-финалистите на тазгодишното Световно първенство в Катар.

...
Вече са известни 1/4-финалистите на тазгодишното Световно първенство в Катар.
Коментари Харесай

Кои отбори ще се класират за Първи полуфинал на Световното?

Вече са известни 1/4-финалистите на тазгодишното Световно състезание в Катар. Осем тима съумяха да доближат до тази фаза на конкуренцията, като изненади не липсваха. Големи футболни народи като Испания, Уругвай и Германия към този момент се сбогуваха с шампионата, а огромната изненада е Мароко, достигнал 1/4-финалите на Мондиала.

Хората, обичащи да вършат спортни залози, чакат идните срещи от Топ 8 на Световното състезание, не на последно място тъй като мачовете дават голям брой благоприятни условия на потребителите. От друга страна, ние към този момент си задаваме един значим въпрос - кои тимове ще се класират за първия полуфинал на 13 декември в Лузаил?
Шанс за огромната южноамериканска класика
Футболните почитатели към този момент потриват ръце, тъй като е изцяло допустимо в първия полуфинал на Мондиал 2022 един против различен да се изправят двата огромни тима на Южна Америка - Аржентина и Бразилия.

Двата колоса са в един и същи поток, само че с цел да се случи това, те би трябвало да преодолеят съпротивата на надлежно Нидерландия и Хърватия. За последно тези тимове се срещнаха един против различен на равнище Световно състезание през 1990 година, а общо са се изправяли един против различен на Мондиал четири пъти. Балансът е в интерес на “Селесао ” - две победи, едно тъждество и един триумф за “Албиселесте ”.

Вероятно доста почитатели към този момент възнамеряват какви
залози онлайн да създадат за този конфликт, само че той към момента не е реалност. Преди това аржентинци и бразилци би трябвало да си свършат работата на равнище 1/4-финали.

“Оранжево ” затруднение за Меси и Аржентина

Нидерландия на Луис ван Гаал не е тим, който ще съставлява елементарно затруднение за Аржентина. Играта на “Лалетата ” може да не е кой знае какъв брой красива за гледане, само че те се показват доста мощно на Мондиала до този миг, с помощта на опита на своя треньор и положителната форма на основни футболисти.

В същото време Аржентина изпита непредвидени съмнения против Австралия в 1/8-финалите, като вероятно повторение на грешките от този мач могат да бъдат съдбовни против Нидерландия.
Балкански противник за “Селесао ”
Финалистът от 2018 година Хърватия се изправя на пътя на Бразилия към шестата международна купа. Хърватите оцеляха след дузпи против Япония в 1/8-финалите след геройствата на своя вратар, само че в този момент са решени на нов героизъм против най-големия любимец на Мондиала.

Тази версия на Бразилия обаче наподобява плашещо. Отборът на Тите се саморазправи с Южна Корея в предходната фаза, а в нападателен проект тимът се забавлява. Остава да забележим дали “Селесао ” ще успее да укроти по същия метод и пламенните балканци.
Бонуси на WINBET за Мондиал 2022
Клиентите на WINBET към момента могат да се възползват от специфичните оферти на оператора за Световното състезание в Катар.

“ ” разрешава продобиване на
бонус безвъзмезден залог, чиято стойност ще бъде избрана от самия Христо Стоичков. Достатъчно е да се изпълнят критериите за квалифициращ залог, с цел да се случи това.

Активна е и офертата “ ”, която разрешава на играчите освен да завоюват четири безвъзмездни залога от “Бонус Стоичков ”, само че и да вземат участие в жребия за тегленето на две предметни награди - нови тв приемници.
Оферта “Ранно погашение ” в интерес на потребителите
“ ” е една от новите функционалности в правенето на спортни
залози, които WINBET показа на потребителите си. Благодарение на този инструмент, играчите могат да се възползват от ранно погашение на техните облаги, стига подкрепеният от тях тим да поведе с два гола разлика на противника си. За повече елементи посетете уеб страницата на оператора.

Участието в
хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост!

Повече информация по отношение на виновния
хазарт и предварителната защита от опасности е налична на и на.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР