Вече повече от година знаем, че Hulu нямат намерение да

...
Вече повече от година знаем, че Hulu нямат намерение да
Коментари Харесай

Mike, Hulu, Треванте Роудс и пълен трейлър на биографичния сериал за Майк Тайсън

Вече повече от година знаем, че Hulu нямат желание да се бавят ненужно и работят с бързи темпове по стартирането на Mike - биографичния сериал за Майк Тайсън.
 Джейми Фокс, Майк Тайсън, Антоан Фукуа, Мартин Скорсезе и смяната на биографичния филм за боксьора в сериал
Няма да има филм за живота на Майк Тайсън

Но пък се задава сериал с Антоан Фукуа и Мартин Скорсезе на борда

Самият боксьор може и да не е доста удовлетворен от продукцията, тъй като не е забъркан в нея по никакъв метод, само че това не значи, че тя няма да бъде забавна. А и ще можем да съпоставим и неговата позиция в различен сериал, в който Джейми Фокс ще влезе в основната роля.

Но до момента в който за него не знаем нищо по-конкретно, от Hulu преди месец пуснаха тийзър, а в този момент и цялостен филмов откъс на Mike. Вече знаем, че Треванте Роудс ще бъде Майк Тайсън, само че едвам в този момент чуваме и виждаме по-подробно защо тъкмо става дума.

Трейлърът още веднъж не ни дава кой знае какъв брой сюжетни връзки, само че пък ни зарежда с нужната доза подтекст за сериала. А точно, че ще наблюдава както върховете, по този начин и спадовете в живота и кариерата на един от най-великите боксьори в историята.
 Mike, Hulu, Треванте Роудс и тийзър биографичния сериал за Майк Тайсън
Турбулентният живот на Майк Тайсън от близко. Още по-близо

Тийзър на Mike с Треванте Роудс

От детските години и компликациите, през които е минал, та до прословутото отхапване на ухото на Ивендър Холифийлд, пандиза и притежанието на бял бенгалски тигър. Първите два епизода от общо осем ще бъдат пуснати в Hulu на 25 август.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР